PE-ART-PevSkincareSolutions-Green_Logo_1

TIETOA

PE-ART-PevSkincareSolutions-Green_Logo_1

Södis Spa on harmoninen kotihoitola Söderkullan sydämmessä. 

Södis Spa tarjoaa yksilöllisiä ihonhoito- ja hyvinvointi palveluja pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla kaikille ihonhoitotarpeille. Palveluihimme kuuluvat pitkät hemmottelevat ja välittömät tulokset antavat Spa kasvohoito elämykset,  ultraääni ihon puhdistukset, ihoterapeuttiset uudistavat happohoito käsittelyt, pedikyyrit, manikyyrit, vartalonhoidot, meikit ja meikinopastus yms. Kts.hoitomenu.

Hoitomme toteutamme aina yksilöllisesti ja kiireettä rentouttavassa hiljaisessa ympäristössä melodisen musiikin soidessa, jotta sinun oma hetkesi olisi mahdollisimman täydellinen.

Olemme avoinna vain ajanvarauksella. Hoito aika varataan ajanvarausjärjestelmässä ja ihon tarpeet otetaan jokaisella kertaa huomioon automaattisesti ajan antamissa puitteissa, joten sinun ei tarvitse kuin varata sopivan mittainen kasvohoitoaika. Jos haluat klassisempaa kasvohoitoa tai ihonpuhdistusta valitse  1,5 ajan joka pitää sisällään ihoanalyysin, alkukartoituksen, kasvohoidon sekä kotihoito ohjeistuksen. 2h aika riittää pidempään hemmottelevaan Spa hoitoon tai erikoiskasvohoitoon. 

Hoidoissa käytetyt korkeatasoiset tutkitut ammattihoitotuotteet soveltuvat erinomaisesti raskaana oleville, allergisille, astmaatikoille, tuoksuherkille, vegaaneille sekä kaikille, jotka arvostavat parasta ja tehokkainta, mitä luonto voi antaa. Raaka-aineet ovat luomulaatuisia hyödynnettynä parhainta ja uusinta bioteknologiaa.

 

Lämpimästi tervetuloa!

GALLERIA

TUOTTEET

71591953_10157230710086195_5487042255053
BODY%252520WRAPS%2525201_edited_edited_e
Screenshot%202020-01-19%20at%2013.05_edi

Pevonia on vain ammattilaisille tarkoitettu ihonhoitosarja, joka hyödyntää uusinta teknologiaa parhaiden hoitotulosten saavuttamiseksi, luonnollisin menetelmin.

Pevonia on sinun valintasi, joka haluat kunnioittaa luontoa, muttet tinkiä laadusta. Sarjaa käytetään uusimpia tehokkaimmiksi havaittuja ja tutkittuja luonnonmukaisia luomulaatuisia tarkoin valikoituja raaka-aineita, jossa edistykselliset valmistusmenetelmät takaavat huipputehokkaat hoitotulokset.

 

Tuotteiden tuoksut ovat ylellisiä, mietoja ja koostumukset hienojakoisia ja hyvin imeytyviä. 

Säännöllinen hoitolahoito ja oikea kotihoito takaavat erinomaiset hoitotulokset.

Pevonian hoitovalikoima on laaja ja kotihoitotuotteita on jokaiseen ihonhoitotarpeeseen.

Valikoimissamme ovat myös laadukas luomu meikkisarja Emani, sekä muita hyvinvointituotteita.